Skip to content

ontstaan
godinnenmoment

De behandeling Godinnenmoment is ontstaan door mijn interesse in psychologie (algemeen en in die van ons als vrouw), mythologie, persoonlijke groei, ontspanning en de natuur.

Na jaren van verdieping, ontwikkeling en scholing heb ik het Godinnenmoment ontworpen. Sinds mei 2019 mag ik vrouwen begeleiden op een ontspannende reis naar zichzelf.

Elk stukje van deze behandeling heb ik met verfijnde zorg verzameld. Om zo alle zintuigen te strelen. Het is mij dus een eer jou te mogen ontvangen.

Artemis
Hera
Hestia
Aphrodite

over
godinnenmoment

Het Godinnenmoment is een ONTSPANNENDE HOOFDMASSAGE voor vrouwen, gebaseerd op de Griekse godinnen.

Deze zeven godinnen uit de Griekse Mythologie nemen je mee op reis. Elke vrouw heeft deze godinnen in zich. Soms is de ene godin wat actiever in je aanwezig dan de andere. Ik stem me samen met jou af op een godin, dit doe ik met behulp van coachingskaarten.

In de behandeling begeleid ik je om de betreffende godin in jou te activeren. Zo geef ik je gedurende de ontspannende massage inzicht in jouw innerlijke kracht door aanraking, geuren en klanken. 

Prijs 77 euro, 70 min

Ik neem je graag mee op reis met passende, natuurlijke en (h)eerlijke geuren.

Interviews

Ik heb in verschillende media verteld over het Godinnenmoment. Bijvoorbeeld in deze media:

Athena
Demeter
Persephone

contact

Wil je jouw Godinnenmoment beleven?
Wat fijn!
Maak gebruik van het boekingssyteem op de website om jouw bezoek in te plannen.
Of mail naar godinnenmoment@bijmartina.nl

Adres:

Het godinnenmoment wordt gegeven op verschillende plekken in Den Haag. Benieuwd waar je jouw hoofdmassage ritueel gaat beleven? Klik dan op Locatie

Zie LOCATIE