Skip to content

Knippen bij Martina

KNIPPEN

Wat betreft HAAR, Ik laat me graag inspireren door beweging. En door de verandering van seizoenen. Ik bekijk en voel hoe jouw haar zo natuurlijk mogelijk valt. 

Ik ben van mening dat een goed geknipt kapsel niet veel styling producten nodig heeft. Ik heb met veel haartypes ervaring en ik vind het ontzettend leuk om krullend haar te knippen, omdat ik uit ervaring weet dat dat type haar een ander soort aanpak nodig heeft dan de reguliere kappers technieken. Welk type haar je ook hebt ik zorg dat jouw haar zit zoals jij dat het liefst wilt.

Tot gauw in mijn kapperstoel.

ava-sol-aAFc2D8w_9s-unsplash
prajjal-biswas-ntTvNcNLrHs-unsplash

Kleuren

Bij het gebruik van KLEUR maak ik zoveel mogelijk gebruik van je natuurlijke haarkleur. Jij vertelt me wat je wensen zijn betreft je haarkleur, vervolgens geef ik je mijn advies en bepaal daarna samen met jou hoe je haar (natuurlijk) gekleurd kan worden.

Daarna kleur ik je haar met Henna, een plantaardige haarkleuring. Mocht dat niet mogelijk zijn of je wilt toch wat kunstmatige zon in je haar dan verf ik je haar met Natulique, een Natuurlijk-gebaseerde permanente haarkleuring.

contact

Wil je een knip of kleur afspraak maken?

Leuk!

Bel: 070 – 3622401
Of maak online een afspraak via www.haagschekopjes.nl

Werktijden:
Dinsdag 9.15 – 18.00
Donderdag 9.15 – 18.00 (oneven weken)
of 12.00 – 21.00 (even weken)
Vrijdag 9.15 – 18.00

Adres:
Vondelstraat 14
2512 EV Den Haag